Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία ΨΑΡΡΑΚΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1963 με αρχική δραστηριότητα την κατασκευή οικιακού φωτισμού. Έχοντας αναπτύξει άριστη τεχνογνωσία στις μεταλλικές κατασκευές και χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουν οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της (3000τ.μ), η ΨΑΡΡΑΚΟΣ Α.Ε. κατασκευάζει προϊόντα υψηλής ποιότητας με γραπτή εγγύηση 10 ετών.
'Υστερα από 50 χρόνια στο χώρο του φωτισμού, η εταιρεία μας επεκτείνει τις δραστηριότητες της και εισέρχεται στο εμπόριο και την πώληση εκκλησιαστικών ειδών.
Διατηρώντας τις ίδιες αξίες, με ιδιαίτερη προσήλωση στην ποιότητα και σεβασμό στις προσδοκίες του πελάτη, το ηλεκτρονικό κατάστημα "Theodor" προσφέρει μια ευρεία γκάμα εκκλησιαστικών ειδών σε μοναδικές τιμές. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται προς όλες τις περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με την Ορθόδοξη Βυζαντινή και Ρωσική τεχνοτροπία και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες καθώς και να διακοσμήσουν Ορθόδοξους Ιερούς Ναούς και Μοναστήρια.
Πρωταρχική μέριμνα μας είναι η επιλογή των καλύτερων προμηθευτών και η εξυπηρέτηση κάθε απαίτησης σας για τον πληρέστερο εξοπλισμό και την καλύτερη λειτουργία των Ιερών Ναών.
Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε επιθυμία σας.